October 06, 2004

Първата лекция по Мрежова сигурност

Първата лекция на 5.10 мина доста добре: имаше лектори, имаше студенти, имаше обяви, имаше въпроси - всичко както си му е редът :)

netsec intro 1

Ники и Васил представиха курса, след това Ники ни представи един след друг, като дори ни остави да кажем по няколко думи и за себе си. След това минахме по различните точки от курса, така че студентите да разберат дали изобщо ги интересува това, което в момента си мислим, че ще им говорим в следващите няколко месеца, и накрая се стигна до момента с въпросите. А въпроси имаше - е, вярно, кажи-речи всички бяха свързани с това как ще бъде формирана оценката, но все пак студентите се престрашиха да питат :)

Интересно, имаше известно припокриване между тридесетте души, които дойдоха на "първата предварителна" лекция на курса по Perl в понеделник, и тези, които дойдоха на мрежовата сигурност вчера. Ще видим какво ще стане с днешната лекция по Perl, която Ники дори успя да спомене :)

Публикувано от roam в 06:10 PM | TrackBack

April 08, 2004

Нещо като извинение...

Дааа, май си личи, че това за tiered vector-а и Ringlet.Collections го писах в 5:30 сутринта. Коментарът за това да видя плана на Георги и Бъчваров за лекцията по мрежова сигурност изобщо, ама *изобщо* не изглежда както го мислех - всъщност планът, който бяха пратили още вчера, е много подробен и много хубав, и хич не знам какво ми беше влязло в главата, че да напиша онова.

Публикувано от roam в 04:02 PM | TrackBack