OpenFest 2006 - Сподели свободата!

June 08, 2005

На три! Еднооо... двеее... две и половина...

Я, как попадна пък тук? :)

Е, щом така или иначе си тук и четеш това, значи все пак съм успял да се убедя да започна да си водя някакви записки и на български език. Щях да кажа "някакви редовни записки", но съдейки по състоянието на Vortices of Extelligence в последно време, това би звучало доста смешно, нали?


Вероятно тук е мястото, където някой би очаквал отговори на разни въпроси като 'защо', 'кой', 'колко пъти... така де, колко често' и други подобни, но това е едно от нещата, които няма да намериш. Тук ще пиша разни неща, които ми звучат по-добре на български, там пък - на английски. Предполагам, че доста често някои писания ще се появяват и на двете места, но за момента не мога нито да обещая, нито да отрека. А, и нещо важно - също както и там, това няма да бъде дневник; ще бъде просто това, което си пише отгоре - случайни припуквания на някой заблуден неврон, за които съм решил, че са достатъчно безумни, за да карам големия лош свят да страда, докато ги чете - или да не страда, ако реши просто да ги игнорира, което би било по-разумното решение.

Е, като за въведение - толкова! Сполай ти, пък ако искаш, мини пак да видиш дали съм написал още нещо; ако не искаш, недей - това си е твоят живот, нито мога, нито имам право да ти казвам какво да правиш.

Публикувано от roam в June 8, 2005 02:06 PM
Коментари

Урааа, Пенчев на български!
Вече ще го чета "в оригинал"! :)

Публикуван от: Пешо в June 9, 2005 04:55 PM

Я, ама ти още ли четеш моите драсканици :)

За това с оригинала - чакай, рано е да се каже... първо да видим дали съм успял да направя това, за което преди две седмици си говорехме с Пейо - когато разни хора ме питаха дали мога да си пусна блог и на български, аз казах, че с MovableType мога да пусна всякакъв блог, и Пейо ме пита дали това значи, че мога да пусна такъв, в който да пиша - и още не съм сигурен :P

Публикуван от: Peter Pentchev в June 9, 2005 06:09 PM
Trackback за този запис:
http://extelligence.ringlet.net/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/266
Списък от уеб-логовете, които споменават 'На три! Еднооо... двеее... две и половина...'